عضو شورای اسلامی شهر قم گفت: بیشتر پروژههای اجراشده در شهر قم در راستای توجه به خانوادهها و ترویج نشاط اجتماعی شهروندان، زائران و مسافران شهر قم بوده است.
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر قم گفت: در چند سال اخیر صنایع بسیاری که هم آلاینده بودند و هم از نظر سمعی و بصری محیط شهری را آلوده میکردند از شهر خارج شده و در مکان مناسب مستقر شدند.
رئیس کمیسیون برنامهوبودجه شورای اسلامی شهر قم با تأکید بر پیگیری پرداخت سهم قم از عوارض آلایندگی و سوخت و همچنین جرائم رانندگی گفت: متأسفانه فاصله رتبه قم در پرداخت مالیات و دریافت منابع دولتی زیاد بوده و باید برای تأمین زیرساختهای شهر این فاصله کم شود.
رئیس کمیسیون خدمات شهری و امور زائارن شورای اسلامی شهر قم با اشاره به بهرهبرداری از پروژههای تفریحی در شهر قم گفت: مسئله توجه به پیوست فرهنگی این پروژهها بسیار مهم است.
رئیس کمیسیون زنان و خانواده شورای اسلامی شهر قم با اشاره به برگزاری نخستین رویداد فناورانه مدیریت شهری و فرهنگ شهروندی، گفت: این رویکردها در مدیریت شهری سبب توسعه و تعالی بیشتر میشود و انگیزه جوانان متخصص شهر قطعاً به رشد شهر کمک خواهد کرد.
رئیس کمیسیون برنامهوبودجه شورای اسلامی شهر قم با اشاره به سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم گفت: روزانه سه میلیارد تومان برای رفتوروب شهر قم هزینه میشود.
رئیس کمیسیون زنان و خانواده شورای اسلامی شهر قم گفت: در راستای ایجاد بازارچههای ثابت و موقت سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری 13 بوستان را برای ایجاد فضای بازارچهها معرفی کرده است.
رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر قم گفت: در بحث تملکات، 13 خیابان از برنامه پیشبینیشده برای بازگشایی 16 خیابان، در سطح شهر بازگشاییشده و این موضوع در هفت سال گذشته اتفاقی کمنظیر و بیسابقه است و تا حدودی ساختار معابر شهری تکمیلشده است.
رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر قم با تأکید بر مراجعه مالکان مغازههای پیرامون قبرستان نو به شهرداری گفت: با اجرای پروژه بهسازی پیرامون قبرستان نو یک محیط شهری مطلوب در اختیار مجاوران و زائران حضرت معصومه(س) قرار خواهد گرفت.
رئیس کمیسیون برنامهوبودجه شورای اسلامی شهر قم با تأکید بر اجرای برنامه تخفیفهای عوارض بهصورت ادواری گفت: این روش مانع از کمبود نقدینگی در شهرداری شده و برای سال۱۴۰۳ سازوکار جدیدی برای پرداخت اقساطی عوارض نیز اجرا میشود.
نائب رئیس شورای اسلامی شهر قم گفت: همانطور که توسعه فضای سبز باید در اولویت قرار گیرد، مدیریت منابع آب و استفاده از پساب نیز برای شهر قم با توجه به اقلیم خشک آن ضروری و مهم است.
رئیس کمیسیون برنامهوبودجه شورای اسلامی شهر قم گفت: در بودجه سال 1403 حدود 500 میلیارد تومان برای تملک، هزار میلیارد تومان برای توسعه و احداث و 400 میلیارد تومان برای نگهداری در نظر گرفتهشده است که 15 درصد کل بودجه شهرداری را شامل میشود.
نائب رئیس شورای اسلامی شهر قم گفت: برای برگزاری جشنهای نیمه شعبان باید ردیف خاصی در بودجه کشور دیده شود و بهصورت اختصاصی به شهر قم کمک کنند تا بتوانیم زیرساختهای لازم را بهصورت دائمی ایجاد کنیم.
عضو شورای اسلامی شهر قم گفت: جشن نیمه شعبان یک جشن فراملی است و هرسال میلیونها زائر به شهر قم سفر میکنند تا در مسجد مقدس جمکران حضورداشته باشند و این حجم از استقبال نیاز به کمک ملی دارد.
رئیس کمیسیون برنامهوبودجه شورای اسلامی شهر مقدس قم با اشاره به تصویب بودجه 14 هزار و 200 میلیارد تومانی سال 1403 شهرداری قم، گفت: بررسی و تصویب بودجه 1403 در زمان مقرر و قانونی انجامشده و امیدواریم بدون هیچ تغییری در کمیته تطبیق نیز تصویب شود.
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر قم با اشاره به بازگشایی 13 خیابان از 16 خیابان بنبست قم به همت مدیریت شهری گفت: با ساخت 5 تقاطع غیرهمسطح، سازمان فضای-کالبدی شهر قم تکمیل میگردد.